4 min. de lectură

Zillennials digitali remodelează peisajul de retail cu preferințe unice de cumpărături

Născuți între 1991 și 1999, consumatorii mai tineri din generația Z sunt mai predispuși decât orice altă grupă de vârstă să aleagă cumpărarea de produse cu amănuntul doar online. Potrivit studiilor recente ale PYMNTS Intelligence, această grupă de vârstă este cel mai puțin probabil să cumpere doar în magazin și cel mai probabil să cumpere bunuri de vânzare cu amănuntul doar online. Studiul oferă, de asemenea, o înțelegere a variațiilor dintre patru grupuri distincte de persoane: donatori, cheltuitori liberi, constructori de bogăție și conștienți de buget.

This article was translated for you by artificial intelligence
Zillennials digitali remodelează peisajul de retail cu preferințe unice de cumpărături
Sursă: Depositphotos

Cu 37%, mai mult decât generația Z non-zillennial cu 34% și milenialii non-zillennial 34%, zillennialii se remarcă prin faptul că au cea mai mare rată de consumatori cu amănuntul exclusiv digitali. De asemenea, în comparație cu generația Z non-zillennial și milenialii non-zillennial, zillennialii sunt cel mai puțin susceptibili de a prefera să efectueze toate achizițiile cu amănuntul în persoană, la 29%, față de 32%.

Pe baza modului în care fiecare respondent ar folosi un câștig neașteptat egal cu jumătate din salariul lunar obișnuit, PYMNTS Intelligence prezintă patru personaje separate pentru această generație: preocupați de buget, constructori de bogăție, cheltuitori gratuiti și donatori. Aceste grupuri au gusturi oarecum diferite pentru achizițiile cu amănuntul, ceea ce are implicații semnificative pentru strategiile de marketing digital și online . De exemplu, 39% din grupul conștient de buget ar prefera să cumpere atât online, cât și în persoană, probabil pentru că sunt dornici să vâneze cele mai bune oferte. Doar 15% dintre donatori urmează acest model; 53% din acest grup cumpără doar online.

Produsele de vânzare cu amănuntul sunt foarte afectate de zillennials, un grup de clienți mai predispus să facă cumpărături online. Recomandările personale par a fi mai importante pentru alegerile lor de cumpărare decât pentru mileniali, dar mai puțin decât pentru generația Z. În rândul generației Z, reclamele pe rețelele sociale au, de asemenea, cea mai mare acoperire; zillennials la 35% Pentru zillennials , alte elemente importante sunt celebritățile și influencerii, recomandările digitale personalizate și marketingul site-ului web.

Consumatorii activi, zillennials pot fi influențați prin mai multe puncte de vânzare. Pentru toate personalitățile, recomandările personale au un mare impact; Dar, pentru cei care sunt conștienți de buget, la 42%, devin și mai importanți. Grupul cu conștientizare a bugetului arată, de asemenea, o influență mai mare decât media din recomandările digitale personalizate și publicațiile online. Cu constructorii de avere, reclamele pe rețelele sociale au crescut la 38%.

Atunci când aleg magazinele, zillennial-urile acordă de obicei costuri mai bune prioritate față de alegerea mărcii. Dintre zillennials, 41% cred că disponibilitatea mărcilor care le plac este mai puțin crucială decât prețul. Doar 21% răspund în direcția opusă. Pentru Generația Z, această tendință rămâne adevărată; Dar, procentul de mileniali care acordă prioritate prețului mai întâi scade la 36%.

Cele mai mari segmente de consumatori orientați spre marcă și prețuri se găsesc printre zillennials și Gen Z. Pentru zillennials cu buget redus, prețul este foarte important; 45% dintre ei spun că acesta este primul lor gând. Deși cotele semnificative mai întâi pe brand, constructorii de bogăție și cheltuitorii liberi încă acordă prețurilor priorității.

În cele din urmă, comercianții cu amănuntul care vizează această piață în expansiune trebuie să înțeleagă distincțiile dintre zillennials și omologii lor din generația Z și mileniali prin strategii eficiente de marketing digital și online .

Distribuiți articolul
Articole similare
Inteligența artificială în comerțul electronic: Magazinele online trec cu vederea potențialul valoros
4 min. de lectură

Inteligența artificială în comerțul electronic: Magazinele online trec cu vederea potențialul valoros

În prezent, nicio tehnologie nu are un impact atât de profund asupra lumii afacerilor precum IA. Noi instrumente apar în mod constant și din ce în ce mai multe companii le integrează în procesele lor. Inteligența artificială face valuri și în comerțul electronic – de la crearea de conținut și recomandări de produse la îmbunătățirea […]

Katarína Šimčíková Katarína Šimčíková
Project manager, Ecommerce Bridge EU
Citiți articolul
Conținutul de învățare face ravagii în căutare
8 min. de lectură

Conținutul de învățare face ravagii în căutare

Până nu demult, introducerea de întrebări și interogări într-un motor de căutare era absolut naturală. Astăzi, situația s-a schimbat. Pe lângă intrarea AI în joc, oamenii caută din ce în ce mai mult răspunsuri direct pe rețelele sociale. În loc de Google, ei deschid TikTok sau Instagram și așteaptă explicații rapide și practice, în mod […]

Veronika Slezáková Veronika Slezáková
Editor in Chief @ Ecommerce Bridge, Ecommerce Bridge
Citiți articolul
Cei mai buni retaileri de comerț electronic din lume vor ajunge la 6,56 trilioane de dolari în 2025
4 min. de lectură

Cei mai buni retaileri de comerț electronic din lume vor ajunge la 6,56 trilioane de dolari în 2025

Cel mai recent raport Retail Week oferă noi informații de piață cu privire la principalele companii de comerț electronic. Căutarea continuă de către consumatori a unor opțiuni de cumpărături rentabile a determinat comercianții cu amănuntul de top să dezvolte strategii digitale care îi readuc cu succes pe clienți în coșurile lor virtuale de cumpărături. Industria […]

Katarína Šimčíková Katarína Šimčíková
Project manager, Ecommerce Bridge EU
Citiți articolul
Bridge Now

Ultimele noutăți chiar ACUM

10+ necitit

10+