
Discursul instigator la ură a crescut cu 55% înainte de alegerile din Marea Britanie. Și poate că nimeni nu vrea ca reclama lor să „strălucească” într-un astfel de cadru. Raportul DoubleVerify recomandă una dintre opțiuni ca blocarea cuvintelor cheie:
„Listele de cuvinte cheie vă permit să abordați cele mai recente știri și conținut și teme extrem de specifice pe care doriți să le evitați – care altfel nu ar fi capturate în categoriile de conținut. Folosind o adresă URL care include termeni sau fraze specifice, cum ar fi dezbaterea prezidențială, puteți interzice materialele.
Un astfel de material are o influență reală asupra comportamentului consumatorilor. DoubleVerify a constatat că până la 67% dintre consumatori au susținut că probabil ar renunța la utilizarea unui brand sau a unui produs promovat alături de remarci urâte.
Pentru mărci și brandbuilding, aceasta înseamnă să vă asigurați că publicitatea lor nu apare lângă materiale ofensatoare. Marketerii înșiși văd problema. 61% dintre ei și-au exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că reclama lor este aproape de materiale ofensatoare.
Menținerea reputației pozitive a unei companii depinde de împrejurimile reclamelor. Scopul este foarte clar pentru marketeri: accent pe plasarea eficientă a anunțurilor și pe conștientizare.